Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

132 gösterim
Selamun aleyküm doktor bey ben doppleer çektirdim sağ venöz yetmezligi çıktı doktor a gittim bana gün aşırı cialis 5mg verdi... . siz dedinizki venöz yetmezlik cerrahi müdahaleyle olur dediniz Bu cerrahi müdahale nelerdir açıklarmısınız? Allah razı olsun 50/KAF-31: Ve uzlifetil cennetu lil muttekîne gayre baîdin. Ve cennet, takva sahipleri için uzak olmayarak yaklaştırıldı. 13/RA'D-35: Meselul cennetilletî vuidel muttekûn(muttekûne), tecrî min tahtihel enhâr(enhâru), ukuluhâ dâimun ve zilluhâ, tilke ukbellezînettekav ve ukbel kâfirînen nâr(nâru). Muttakilere vaadolunan cennet, altından nehirler akan ve onun meyvesi ve gölgesi daimî olan (bahçe) gibidir. İşte bu, takva sahiplerinin sonudur. Kâfirlerin sonu ise ateştir. Kalben Allaha ulasmayi dilersek takva sahibiyiz o zaman hem dünyada hem ahirette mutĺuluklar bizim 10/YÛNUS-62: E lâ inne evlîyâ allâhi lâ havfun aleyhim ve lâ hum yahzenûn(yahzenûne). Muhakkak ki Allah'ın evliyasına (dostlarına), korku yoktur. Onlar, mahzun olmazlar, öyle değil mi? 10/YÛNUS-63: Ellezîne âmenû ve kânû yettekûn(yettekûne). Onlar, âmenûdurlar (ölmeden evvel Allah'a ulaşmayı dileyenlerdir) ve takva sahibi olmuşlardır. 10/YÛNUS-64: Lehumul buşrâ fîl hayâtid dunyâ ve fîl âhıreh(âhıreti), lâ tebdîle li kelimâtillâh(kelimâtillâhi), zâlike huvel fevzul azîm(azîmu). Onlara, dünya hayatında ve ahirette müjdeler (mutluluklar) vardır. Allah'ın sözü değişmez. İşte O, fevz-ül azîmdir YAPTIĞINIZ HAYIRLI İŞLER İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Samsun 40 bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Aleykümselam Merhabalar                    
Öncelikle Geçmiş olsun;

Cerrahi müdahale operasyon demek. Belki tabir size yabancı gelmiştir. Ama aşağıda uzun uzun ayetler yazdığınıza göre bunu bilmeliydiniz. Neyse; Operasyonu biz uroloji doktorları yapmıyor. Damar cerrahisi uzmanları yapıyor. Zannederim 1-2 metot var.
Nasıl yapıldığını öğrenmek için bu işlerle uğraşan bir damar cerrahisi uzmanı bulup ona danışmalısınız. Sizi yanıltmak istemem.
Gelelim Yunus Suresi ayetlerine.
Allah razı olsun. Emek vermiş yazmışsınız. Bize Kurandan ayetler yazarak hatırlatmalarda bulunmuşsunuz. 
En sonunda da Allah razı olsun demişsiniz. Allah sizden de razı olsun. 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.                    
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.

YAZILARIM ve MAKALELERİM                     
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;                    
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.                     
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.

https://www.dralihatay.com/makaleler.html

Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...